Rólunk

Nemzedék nemzedéknek dicséri a műveidet, s jelentgeti a Te hatalmasságodat.” (Zsoltárok 145,4)

 

„Isten útjai kifürkészhetetlenek!”

Biztosan mindenkinek ismerősen hangzik ez a kijelentés, felkiáltás vagy biztatás. Hallotta valahol, olvasta talán, míg egyszer csak saját tapasztalatává vált. Jómagam már az utóbbihoz tartozom.

Anyaként, kisfiam váratlan betegsége által kellett ezt megtapasztalnom. Az orvosok 1%-ot adtak az Ő gyógyulására! Isten azonban mást ígért és az ő útjai… kifürkészhetetlenek!

Ma sem cselekednék másként, mint akkor, mert hiszem, hogy a legjobb döntést hoztam: Isten kezébe helyeztem gyermekem és imádkoztam. Hittem, hogy Ő teljesen meggyógyítja és visszaadja nekem, mert „ Jó az Úr mindenki iránt, és könyörületes minden teremtményéhez” (Zsoltárok 145,9)

S, hogy mimódon történt meg ez a csoda? Az Ő kifürkészhetetlen útján, az Ő akarata szerint! Nem mondom, hogy könnyű volt, azt sem, hogy ma az. Nem mondom, hogy nem fájt, sőt… De, az tény, hogy Isten mindvégig velünk volt és Ma is Velünk Van!

Akkor tettem egy ígéretet a Jó Istennek, hogy szolgálni fogom. Szolgálni sokféleképpen lehet és kell is.

Ez az oldal is azért jött létre, hogy szolgáljon:

Isten csodálatos dolgairól elmélkedjen, rettenetes hatalmát elbeszélje, nagyságos dolgait hirdesse és „tudtul adja az ember fiainak az ő hatalmát”.

Mivel Ő Mindenható, ezért őt és az ő akarata által megtörtént dolgokat, a továbbiakban: csodákat, a sokféleség jellemzi. Véleményem szerint egy ember nem képes mindent megtapasztalni, csak a saját életére vonatkozó „kicsi részletet”. Ha mindezt összeadjuk, kitűnhet belőle a leghatalmasabb Erő, az Egy, az Igaz, a Teremtő, aki mindent irányítása és uralma alatt tart.

Ha Te is tapasztaltad már életedben az Égiek segítségét, vagy Isten a te kezedet is megfogta és kivezetett, vagy te is felismerted, hogy Benned Él, és reménységed az a kis kereszt volt, akkor kérlek írd le a Te csodás történetedet!

Írd le:

Az Úr nevének tiszteletére!

Hálából!

Hogy ne merüljön feledésbe, hanem maradjon meg nemzedékről nemzedékre,

Hogy álljon itt tanúbizonyságként a mi Élő Istenünknek és

Hogy adjon erőt azoknak, akik még az elején vannak!

Csodák igenis vannak, csak HIGGY!