Tűzmadár

IMG_20171114_164617

A fotó kissé homályos lett sajnos, az autóból lett fényképezve.

2017 decemberben kontrollvizsgálaton voltunk Budapesten. Hálás vagyok, hogy minden rendben van. A közösségbe való elindulást terveztük és az oltásambulancián is konzultáltunk a védőoltásokkal kapcsolatban. A körülmények úgy alakultak, hogy a Bennem körvonalazódó válasz arra, hogy járjon-e óvodába és mikortól és hogyan… stb. kissé ellentéte volt a jól megszokottnak.

Istenbe vetett hitem nem most kezdődött, mint ahogy a tudat sem, hogy egyedül ő az út. Ismét döntenem kellett, melyik utat választom: amit a Bennem Élő Isten sugall vagy a széles utat. Akkoriban egy nagyon kemény és csodálatos képzésre jártam, amiért hálás vagyok. A helyes válasz felismerésében különös erőt kaptam és mert tartja az ősi közmondás: Aki mer az nyer!, , döntést kellett hoznom, felelősséget kellett vállalnom a saját életünkért! Igazság szerint az egész életünkért mi vagyunk a felelősek!

Megerősítésként az úton hazafelé megjelent a pirosan izzó égbolton egy hatalmas madár alakja, mely mögöttünk volt látható (védelem, mely mögöttünk áll). Az ősi tudás, az ősi erő, a Bennem Élő Istenben való bizalom. Nem kérdés, hogy melyik utat választottam!

Szent Miklós pedig elhozta az ajándékát: Nimród szeretetteljes, örömteli szívvel, teljes egészségben jár óvodába. Hálával teli szívvel köszönöm!

A jeleket folyamatosan kapjuk, mert Istenünk és segítőink terelgetnek bennünket. A kérdés, hogy testünk lámpása – a szem- mit lát meg ebből a csodálatos világból. Áldás!


Szólj hozzá!

Legyél te az első hozzászóló!

Visszajelzés
avatar

wpDiscuz