Csodás történet

Draga testvereim az Urban

Jezus Krisztus neveben kerlek titeket hogy hordozzatok engem e sferjemet imadsagban.

Monika vagyok es ferjem Jozsef

Leirom a tortenetunket:

2010 julius 24-èn meghàzasodtam..a fèrjemet elötte 5 honappal ismertem meg .Viszonylag hamar teherbe estem töle. (1 honapra rà megismerkedesünk utàn) Elötte 2 honappal èrt vèget egy brutalitàsba torkollot kapcsolatom ami rèszemről màr nem kapcsolat volt a vègen hanem rabsàg …bàntalmazva fenyegetve ès fogva tartva voltam.Mindennek a vège birosagi ügy lett majd a fiunak börtön. Amikor hirtelen megismertem a ferjemet olyan bèkessègre es biztonsagra leltem nàla amire akkor èpp szüksègem volt. Szàmomra is meglepö volt hogy teherbe estem, mert hosszu èvekig beteg volt a mèhem ès orvosi vèlemeny szerint gyermekem is kis esèllyel lehetett”volna” .Mivel mègis teherbe estem igy ugy dontottem..ha egyedül is- de felnevelem és vállalom a picit. De emellett a fiu is, akitöl teherbe estem szintén vállalta a babát ,majd raá5 hónapra összeházasodott velem. Fejest ugrottunk a nagybetüs életbe. Ugytartottuk helyesnek,ez a rendje modja a dolgoknak.

Megismerkedesunk elott az egesz eletem fajdalom es szenvedések sorozata volt. Kiskoruntol fogva sok nehézségen mentunk át a családdal(apukám bantotta anyukámat- mi ezt végignéztuk..aztán elváltak..én drogozni kezdtem,majd drogot árulni az iskola elvégzese után,emellett bulizni és szerelemröl szerelemre jártam .Mind ezek mellett veszélyes spirituális dolgokba (rossz szellemü dolgokba )is belemerültem egy barátom elvesztése miatt..vagyis szellemidezesbe kezdtem amit nem szabadott volna) Mikor kikerultem az iskolabol az “Életbe” sorozatosan jöttek az életembe azok a dolgok melyeknek rabjáva váltam ás pusztitottak engem.(kerestem a boldogsagom forrását ,de semmiben nem találtam)De mindennek VÉGE

Hogy mi vetett véget az önpusztito ,szenvedésekkel teli életemnek?

Férjemmel valo hazasságunk nem volt zökkenömentes..mivel elég hirtelen estem teherbe és házasodtunk meg, ugy a csaladja sokat bántott minket..föleg engem.Én ezt képtelen voltam akkoriban szeretetben kezelni..Mindezek után mindnekitöl eltitkolva- belekezdtem egy erotikus munkába, hogy anyagi gondjaimat (tartozások) helyreállitsam ..de mind ez nem volt elég, mert mikor az anyagi nehézségeim megoldodtak- feldobott az anyagi böség érzése és a pénz elvitte az eszemet..Megplasztikáztattam a melleimet és egyéb testrészeimet, mert nem voltam megelégedve magammal. S mivel volt pénzem, igy ezt is megengedtem magamnak a folyamatos pénzszorás mellett(csavarogtunk..buliztunk..össze -vissza költöttuk a pénzt.) De a hatterben rothadt a házasságunk és egymásra igazán soha nem figyeltunk ..aztán egy szép napon ujra teherbe estem es mivel nagyon nem volt rendben az érzelmi kapcsolatunk a házassagunkban, a babát elvetettük. Nehezen tettem meg, söt nem is akartam, de nem volt ki támogasson..(ez mára tudom nem szabadott volna kifogásnak lennie)igy gyengeségemben kés alá feküdtem. (Aztán késobb,mikor megtértemezt is iszonyuan megbántam..hiszem egy életet oltottam ki -egy embert öltem meg)Ott kezdett igazán darabokra hullani az életem és a házasságunk. Elhanyagoltuk egymást és én uj szerelmekbe menekültem .Elkezdtem csalni a férjemet ,ugy gondoltam hogy nekem ez jàr… Már a 2 .ferfinél tartottam, amikor betoppant egy kiskori fiubaratom az életembe és sajnos belemerültem vele egy 2.5 eves viszonyba a férjem mellett. Megszültem töle az 1. Gyermekemet és most hordom a szivem alatt töle a 2.at.

Màra- 2017 aprilis..teljesen helyreállt a személyes életem..

Hogy mi az ami teljes valtozast hozott szamomra?
Egyetlen személy- aki képes bárki életet jora forditani..

AZ EGYETLEN SZEMÉLY -AKI EMBERI ÉLETET TELJESEN KÉPES MEGVALTOZTATNI. — -JÉZUS KRISZTUS- AZ EGYETLEN IGAZ ISTEN.

2014 végen szolitott meg engem..es én (Öáltala) elkezdtem változni..elkezdtem olvasni a Bibliát.Jézus Krisztus által letettem a cigarettát ,a drogot és az alkoholt..egy valamit megsem hagytam el Jézus Krisztusért. A szeretömet..

Pedig Isten megmutatta a Bibliábol, hogy amit eddigi éveim alatt tettem,s ezzel a kiskori baratommal is tettem- az bün vagyis- ez utobbi a házasságtörés büne.

De én makacsul ragaszkodtam ehhez a kiskori barátomhoz..mára már tudom hogy ezt is a sátán tette velem-a szerelem vakságával kötött hozzá egy olyan valakihez aki nem hozzám tartozik isten szerint- és ezt az az érzelmeimen keresztül tette meg.Sajnos az ember az érzelmein keresztül nagyon megtéveszthetö.

Ahogy teltek a hónapok a Biblia által ami Isten szava -megláttam az egyetlen igazságot :hogy a világban 2 erö mükodik :

-a sátáni erö ,itt a földön- ami a halálba es romlasba viszi az embert

-és az Isteni erö: ami a gyözelem es az Ut. Istenben mindig hittem hogy létezik, de azt nem tudtam hogy Jézus Krisztus a Biblia középpontja..Ö maga az Isten -a Biblia lényege -egyedül Ö az Ut az Igazsag És az Elet ..és csak Öra kell figyelni .neki engedelmeskedni és öt kell megismerni es követni egész életünkön át.

Minderre az egyetlen igazságra : Most 2016 szeptemberében jutottam el..miután a 3.babámmal teherbe estem. Mondhatnam hogy bárcsak elöbb jutottam volna el ide, de valamiért igy kellett lennie..mindennek rendelt ideje van a földön)

Isten vezetett el a teljes igazságra, de egyetlen dolog választott el Az igazsag megismerése mellett Jezustol ..az hogy a szivem nem volt elégge nyitva az igazságra igy nem tudtam Jezusnak teljesen átadni magamat . Hallottam és olvastam mi a helyes és mi a jo Isten elött de a szivemben nem vált élövé.2016 szeptember 10en ez mégis megtörtent és megkeresztelkedtem ,s áTadtam életemet Jézus Krisztusnak . Szivböl megbántam büneimet..elsö sorban azt, hogy Istentöl elfordulva,távol éltem és azt hogy magamat mennyi mindennel bemocskoltam és a férjemet tönkretettem es megaláztam.

Azota tiszta életet élek..a kiskori barátommal elengedtük egymást ..persze anyagailag segit és támogat ,de uj életet kezdett ö is. é meg nem tért meg Jezus Krisztushoz. de már ö is közel került eléggé hozzá és belátta, hogy milyen rossz dolgot tett ö is. Öerte is folyamatosan imádkozom ahogy sokakert- hogy eljussanak a Jézus Krisutussal valo életre.

Jelenleg Gyermekeimmel egyedül élek , de mind ez alatt az idö alatt egyre jobban megismertem és megismerem naprol -napra Jézus Krisztust és Ö megmutatta nekem.mit kell tennem. Visszaadta a vágyat és a szerelmet a férjem iránt és megmutatta ,hogy nekem a férjem a jövöm. De ahhoz ,hogy Jézus hangját meghalljam és idáig eljussak (Isten kegyelmére volt szükségem) és valoban minden bünt el kellett hagyjak az életembol.Tisztává kellett váljak. De mindez és semmi más sem.. Jézus Krisztus nelkül nem sikerult volna.

Dicsöseg Istennek Mindenért!

Mikor a levelemet olvassa én 2-3-4 hetel vagyok szules elott..varom a 3. Babámat aki kislany …

Jézus Krisztus idestova 9 honapja megbocsájtotta minden bünömet és uj életet adott nekem. Még egyedül élek es ha innen a korhazbol hazamegyek -is egy ideig egyedül leszek a gyermekeimmel ,de Jézus Krisztus eröt ad nekem mindenhez és Ö megigérte nekem, hogy a házasságomat helyreállitja és a férjem visszajön ajd hozzánk. A férjem az utobbi idoben rengteget változott és sokat jön hozzánk ,sokat hiv nagyon szereti a gyerekeket. Az Ur Jézus Krisztus munkaja dicsösége látszik örajta is.

Az életem megváltozésa Jezus Krisztus(a kereszt) nélkül nem sikerult volna. Ahogyan ez a darabokra hullott- szétzilált házasságom helyreállása: a sebek begyogyulása..a megbocsájtás és ujraépülése a házassagunknak es a koztunk.levo bizalmas kapcsolatnak..sem sikerulne Jézus Krisztus nélkül . De Ö helyreállitja…hiszen ez az Ö akarata .Addig is élek Jézus Krisztusnak(Istennek tetszö ) modon es türelmesen várok Jézusban bizva- minden nap Örea támaszkodva.Segitem az embereket és nevelem a gyermekeimet. Olyan békességet adott nekem, amit szavakkal nem.lehet leirni..mindig erre vágytam.Ö Önnek is meg akarja adni ezt!

Hálas vagyok Istennek hogy észhez téritett..megérintett engem ,megbocsájtotta büneimet..megtisztitott es uj (örök)életet adott..mellé igéreteket melyeket be is tart.

Egyedél Jezus Krisztus a Kiut a megoldás az ember számára!

Ö meghalt értünk a kereszten és megadta az uj élet lehetöségét..a lehetöséget ,hogy mindentöl szabadon ,tiszta és uj ,békés, boldog életet élhessünk es ami a legfontosabb: hogy ujra kapcsolatban lehetünk mi emberek az Istennel az Atyával.Nehézségek mindig lesznek-de ha maga az Élö Isten van velünk..mindenen tuljutunk.

És megismeritek az igazságot, és az igazság szabaddá tesz titeket.” (János evangéliuma: 8:32.)

–Most mèg a ferjem egy Barbi nevezetu fiatal lannyal van hazassagtoresben…

Sajat bevallasa szerint 2 tuz kozott ide is hiz ida ia huz..tudom mit erez mert en is megeltem. De az Ur munkalkodik.

Szeretnem ha bejonne velem szulesre..ezt a szivem vagyat elmondtam az Atyanak es kertem tole adja meg nekem..hosz fontos pillanat egy szuletes.

De az Urra biztam..ha az szolgalja a hazassagunk javat es helyreallasat akkor az Ur eleri nala hogy bejojjon…ha az szolgalja hogy nem jon be…akkor azt is elfogadom.

De egyetlen ami a ferjemet visszatartja az a jelenlegi lany miatt valo viszony.

Kerlek titeket imadkozzatok ertunk.

Vegye el az Ur a ferjem szivebol ezt a lanyt Barbit ahogy velem is megtette…a nem hozza tartozo asszonytol szabaditsa meg ..

Es a lany szivebol is a ferjemet vegye el…es adjon a lanynak egy egyedulallo kereszteny fiut.

A ferjembe az Ur helyezze vissza az erzeseket irantam.mèg melyebben tisztabban..

Es a megteresukert.

Koszonom nektek testvereim.

Mellekelve kuldtem.kepet rolam es a gyerekekrol par napja keszult.

Udvozlom a gyulekezetet Szentendrerol ha alkalom.lesz kerlek tèged tàrtd a tobbiek fele ès imadkozzatok ertunk.

Nagyon koszonom nektek.

Monika


Szólj hozzá!

Legyél te az első hozzászóló!

Visszajelzés
avatar

wpDiscuz